Muur & gevelbekleding

[metaslider id=167]
 

Muur & gevelbekleding

New Cover heeft diverse oplossingen om ook muren, gevelbekleding en vloeren te voorzien van een nieuwe kleur, reclameboodschappen of huisstijlelementen. De relatief korte verwerkingstijd en het feit dan de applicatie eenvoudig te verwijderen is maakt New Cover bijzonder interessant om toe passen bij tijdelijke acties, huurlocaties (die eenvoudig weer in de oude staat gebracht dienen te worden), tijdelijke units en renovatiewerken.

Onze hoogwaardige kunststoffen zijn toepasbaar op gesteente, metalen en kunststoffen. Vele Uni-kleuren en haarscherpe full-colour prints maken de mogelijkheden oneindig. De levensduur van onze materialen zijn lang te noemen ten opzichte van de traditionele mogelijkheden. Bovendien zijn onze producten weer en vochtbestendig en bestendig tegen temperaturen tussen -40° en + 70°. Daarnaast kunnen wij onze materialen voorzien van een beschermende coating tegen graffiti. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Verantwoord onderhoud
Vervuilde oppervlakken die bekleed zijn met ons vinyl zijn snel en gemakkelijk schoon te maken. Vuil en inkt krijgen namelijk niet de kans in de ondergrond door te dringen. Grote oppervlakken kunnen daardoor snel gereinigd worden. Een regulier schoonmaakmiddel is al voldoende.Reacties zijn gesloten.